Kontakt os i dag på telefon 76 26 96 00

 

 

Bæredygtigt byggeri handler også om økonomi

Svanemærket, DGNB-certificeret – flere og flere byggeprojekter vil have en ’bæredygtig’ profil. Og med god grund. Interessen for at bygge og bo bæredygtigt vokser, og værdien af bæredygtige bygninger er høj. Også fordi de er billige i drift.

Det danske bæredygtighedsbegreb indeholder også økonomiske kvaliteter, såsom at driftsomkostningerne ved bygningen er lave – hvilket hænger sammen med at energiforbruget er lavt.

 

Økonomisk bæredygtighed
Økonomisk bæredygtighed handler også om prisen for opførelsen – at den er i balance med både miljø- og komfort for brugerne. GreenElements er en Og her er præfabrikerede badekabiner en attraktiv del af byggeriet. Dels fordi serieproduktion af badekabiner – fra 20 enheder og op – optimerer økonomien, og dels fordi man kan have en høj komfort og samtidig have installationer, der udnytter ressourcerne bedst muligt.

 

GreenElements – ekstraordinært og bæredygtigt
Badelement og GROHE har i samarbejde udviklet konceptet GreenElements, der netop lægger vægt på de miljømæssige aspekter. GreenElements er en serie produkter og armaturer, der vægter genanvendelighed, bæredygtige materialer, energieffektivitet og komfort og ydelser. Høj kvalitet, der både er funktionelt og æstetisk i top. Det er en god basis for bæredygtigt byggeri (en stor del af boligers energibelastning kommer fra badeværelset).

 

Hør mere – også om DGNB-certificering
GreenElements er bestemt en faktor, når byggeprojekter skal være svanemærkede eller DGNB-certificerede. Det kan du få mere at vide om den 9. maj kl. 15-19, hvor Badelement og GROHE afholder ”Bæredygtigt byggeri med omtanke 2017” på Sluseholmen, København SV. Kl. 15 kan du også høre direktør Mette Qvist fra Green Building Council Denmarks oplæg om DGNB-certificering.

 

Klik her og læs mere om arrangementet

Børsen Gazelle 2014Børsen Gazelle 2013Dansk Byggeri