Fabriksfremstillede badekabiner

- det stærke alternativ til det traditionelle badeværelse

Den traditionelle fremstilling af badeværelser involverer 8 forskellige fagentrepriser, og det er et stort arbejde at koordinere de forskellige håndværkere. Koordineringen bliver ekstra omfattende for byggeriets ledelse, når der er tale om store byggeprojekter med mange badeværelser. Risikoen for forsinkelser er stor, og der er ofte spild af både materialer og tid. Og endelig tager det tid at vurdere den ofte varierende kvalitet af det udførte arbejde.

 

Valget af fabriksfremstillede badekabiner:

  • Letter byggeledelsens arbejde
  • Giver ensartet kvalitet af det udførte arbejde
  • Reducerer byggetiden.

Serieproduktion er nøgleordet. Det kræver serier på over 20 badekabiner og en ensartethed af projekteringen af badeværelserne. Vores fabriksfremstillede badekabiner skræddersyes til dit byggeri. Vi har ingen faste skabeloner, men udfører projekteringen på basis af dine – og din arkitekts – idéer og tegninger.

Læs mere om produktionsforløbet her

 

BÆREDYGTIGT BYGGERI

Badekabiner fra Badelement er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i bæredygtigt byggeri, DGNB-certificeret byggeri og den norske BREEAM-certificering, BREEAM-NOR. I samarbejde med vores leverandører sørger vi for, at materialer, komponenter, produktionsform m.m. holder sig under grænseværdierne – uden at det hæver prisen. Vi leverer den nødvendige dokumentation samlet, så også dette er lettere for byggeledelsen.

Læs mere om vores bæredygtige standard her

 

ANVENDELSESOMRÅDER

  • Etageboliger (såvel ejer- og udlejningsbyggeri)
  • Rækkehuse
  • Ungdomsboliger og kollegier
  • Hoteller
  • Plejehjem, ældreboliger og hospitaler
  • Renovering

 

TRANSPORT OG LEVERING – JUST-IN-TIME

At få de korrekte badekabiner frem til byggepladsen til rette tid – når byggeriet er klar til at modtage dem – kræver minutiøs planlægning. Badelement har stor erfaring med dette og leverer derfor just-in-time. Det sikrer, at du i byggeriet har de rette kabiner til montage – præcist når du har behov for dem.

Badekabinerne fragtes fra vores polske fabrik til den enkelte byggeplads på lastbiler. Forud for læsning er kabinerne klargjort til transport, bl.a. med en effektiv forsegling, som hindrer skader undervejs. Transportformen er fleksibel – badekabinerne kan derfor leveres på rette sted, til rette tid og i rette antal.

 

Se profilvideo