DET BLIVER IKKE NEMMERE AT LAVE BAD I DIT RÆKKEHUSBYGGERI

Badelements lette badekabiner er tidsbesparende, giver mindre koordineringsarbejde og er nemme at få ind i byggeriet – og så er de skabt til både etagebyggeri og tæt/lav, inkl. rækkehuse.

 

Her kan du se byggeprocessen i 10 trin:

 

1. Terrændæk med radonsikring etableres

2. Udsparing til badkabine

3. Støbning af bundplade

4. Etablering af forskalling

5. Terrændæk støbes i resten af boligen

6. Forskalling fjernes

7. Ydervægge opbygges i let konstruktion

8. Neoprenklodser placeres i hjørner

9. Badekabine løftes på plads

10. Herefter færdiggøres huset

 

Ring og få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål, eller har du brug for at vende en problemstilling om netop dit projekt, så tag fat i Badelements salgschef Martin Løkkegaard på tlf. 60251674.

 

CASE: 63 rækkehuse i Gundsømagle

Fordelene er mange ved at bruge lette badekabiner, når man spørger projektleder Thomas Nygaard fra Adserballe & Knudsen, der opfører 63 nye rækkehuse i Gundsømagle med lette badekabiner fra Badelement:

”Vi har tidsoptimeret byggeriet med ca. 10 % og sluppet for en masse koordinerende arbejde. Vi kan regne med en høj, ensartet kvalitet, og samtidig er vi ikke lige så afhængige af koordineringen mellem tilstødende bygningsdele og faggrupper som ved den traditionelle metode med opbygning in situ.”

 

Mere tid på pladsen til andre ting
”Med badekabiner – og med Badelement generelt – er det en strømlinet proces at få et færdigt bad ind i byggeriet,” siger Thomas Nygaard og uddyber: ”Det har været fuldstændigt problemfrit at integrere badekabinerne. I ét løft er de på plads i udsparingen i fundamentet, så de ender i samme gulvkote. Ingen venten på koordinering mellem håndværkere, opvarmning, tørring etc. Vi springer en masse trin over, og det er tid, vi kan bruge til andre ting på pladsen,” pointerer han.

 

Optimeret byggeproces fra projektering til udførelse
”Man kan godt mærke, at Badelement er en rutineret spiller i branchen. Fra man kontakter dem, til man er i gang går det gnidningsløst, og så er der lavet en drejebog for, hvordan man får en succesfuld projektering og et godt produkt i sidste ende. Her er samspillet virkelig vigtigt, og vi har oplevet Badelement som en samarbejdspartner og ikke bare en leverandør. For eksempel er vi er blevet rigtig godt hjulpet af deres projekteringsafdeling undervejs,” fortæller Thomas Nygaard afsluttende.

 

Skal vi tage en snak om dit projekt?
Få en uforpligtende snak i dag med Badelements salgschef Martin Løkkegaard på tlf. 60251674.

 

 

Se profilvideo