Beton badekabiner

Hos badelement fremstiller vi to forskellige typer beton badekabiner:

  • Beton badekabine
  • Beton stabelkabine

Hvilken type du skal vælge, afhænger af dit projekt.

Sammenlign badekabiner her

Læs i stedet om letkabiner

 

Beton badekabine

Beton badekabiner bruges flere typer byggeri, hvor de hejses ind og placeres på etagedækket – klar til at blive tilsluttet. Alle vores badekabiner er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i bæredygtigt, Svanemærket byggeri og DGNB-certificeret byggeri.

Se konstruktionsbeskrivelse

 

Beton stabelkabine

Som navnet indikerer, kan disse kabiner stables stabilt direkte ovenpå hinanden, så man undgår etageadskillelse mellem badekabinerne. Det gør denne type kabine velegnet til renoveringsprojekter, hvor man typisk laver hul hele vejen ned gennem bygningen. Stabelkabiner kan ligeledes anvendes i nybyggeri, specielt i nybyggeri med træelementer.

Se konstruktionsbeskrivelse

 

Skræddersyet til dit projekt

Hos Badelement er det ikke en skabelon, men dig der afgør designet på badekabinen – uanset om du ønsker runde hjørner, skrå vægge eller med vægge af glas.

Sanitet, armatur, afløb, lys, fliser og fuger m.m. kan du også få, som du vil. Og du kan trække på vores erfarne specialisters viden om trends og indretning af badekabiner og vores tætte samarbejde med et stærkt team af anerkendte og innovative leverandører.

Se vores referencer her

 

Se profilvideo