Let badekabine

Præfabrikerede letvægts-badekabiner har mange fordele. En let badekabine er hurtig og let at montere, og der er kort leveringstid. Med sin lave vægt er lette badekabiner velegnede til mange typer af byggeri og både renovering og nybyggeri.
De er skabt til både etagebyggeri og tæt/lav – inkl. rækkehuse.

Er du i tvivl om hvilken type badekabine, der passer bedst til dit projekt?

Sammenlign badekabiner her

Læs i stedet om betonkabiner

 

En højere standard

Med vores let badekabine har vi skabt et produkt, der sætter en ny standard i markedet – naturligvis uden, at du skal betale ekstra. Faktisk er vi en anelse billigere end konkurrenterne, for vores let badekabine skal bl.a. ikke benytte løftelåg, når den skal hejses ind på pladsen.

Se konstruktionsbeskrivelse

 

Fordelene ved Badelements letTE badekabiner

Maksimal fleksibilitet

Vores let badekabine er konstrueret med stålskelet og fermacell plader, der giver kabinen er meget lavt CO2 aftryk. Derudover har vi brugt vores 40 års erfaring til at skabe en let badekabine, der er stabil, og som alle andre af Badelements kabiner og installationsskakte kan løftes direkte ind på pladsen fra toppen uden at bryde pakningen. Herved kan du hurtigt og uden yderligere justeringer montere kabinen helt ude ved kanterne.

 

Væsentligt mere stabil konstruktion, som kan leveres med eller uden præfabrikeret skakt

Badelement har brugt de sidste 40 års erfaring fra præfabrikerede badekabiner til at lave en stabil konstruktion, der sikrer, at kabinen er stabil og ret og derfor passer i byggeriet – hver gang.

Samtidigt er designet lavet sådan, at badekabinen kan leveres med en præfabrikeret installationsskakt, og blive løftet ind på pladsen i ét løft. (Se mere under installationsskakte).

 

Perfekt til bæredygtigt byggeri

Vores lette badekabiner kan som standard indgå i certificeret bæredygtigt byggeri, fx DGNB og BREEAM.

Se LCA-analyse her

 

Indrettet præcist efter dine ønsker

Badelements præfabrikerede badekabiner er alt andet end one-size-fits-all. Hos os kan du få badekabiner med runde hjørner, skrå vægge og med vægge af glas – alt efter hvad du som bygherre ønsker, og hvad arkitekten har tænkt.

Det er med andre ord ikke en skabelon, men dig der afgør designet, når du handler med Nordens største producent af badekabiner.

Bliv inspireret og se mulighederne her

 

 

Se et galleri af en let badekabine her:

Se profilvideo