Kontakt os i dag på telefon 76 26 96 00

Firmahistorie

Badelement A/S er grundlagt i 2008 af Lise og Henning Jørgensen.

Firmahistorien rækker tilbage til 1981, hvor Henning Jørgensen som nyuddannet bygningskonstruktør og autoriseret VVS mester indtrådte i faderens, Ejner Jørgensens firma, EJ Badekabiner, der siden 1963 havde produceret præfabrikerede badekabiner.

EJ badekabiner gik p.ga. likviditetsproblemer i betalingsstandsning i 1989 og blev overtaget af Købmand John Hansen og Arne Løvbjerg samt Niels Sandahl. Henning Jørgensen forsatte i det gendannede EJ Badekabiner som salgschef.

I 1990 tiltrådte Lise Jørgensen også i EJ Badekabiner som projekterende.

Lise og Henning Jørgensen opsagde ansættelsen i EJ Badekabiner i 2004, og grundlagde samme år firmaet HBS Skandinavien, der på agentbasis, solgte badekabiner for det tyske firma HBS, der havde produktion i Tjekkiet.

Badelement A/S grundlægges I 2008 blev aftalen med HBS opsagt og Badelement A/S blev grundlagt. Først med produktion i Cheb i Tjekkiet, og året efter blev der købt fabriksfaciliteter og produktionsapparat i Boleslawiec i Polen.

Der blev etableret kontor i Horsens, der styrer salg, projektering, indkøb, leverancer til byggepladserne og after sale.

Produktionen blev langsomt øget år for år, således at virksomheden i 2013 kunne udvidet produktionen med en ny fabrik i Rakovice Male.

Således råder virksomheden i dag over 2 fabrikker i Polen med en produktionskapacitet på 20 færdige badekabiner dagligt.

I 2017 optimerede vi samarbejdet med vores leverandører, så vi fremover udelukkende producerer badekabiner, som kan indgå i f.eks. svanemærket og DGNB-certificeret byggeri – uden at vi af den grund hævede priserne.

 

Børsen Gazelle 2014Børsen Gazelle 2013Dansk Byggeri