Team Badelement

Badelement lægger vægt på et tæt og forpligtende samarbejde med leverandørerne. Dermed sikrer vi konstant god kvalitet, forsyningssikkerhed og ekstra beredvillighed, når der skal løses kritiske opgaver – det er blandt andet derfor, vi i 2017 kunne omstille os til at levere badekabiner, der som standard kan indgå i bæredygtigt byggeri. Vores præfabrikerede badekabiner overholder som standard alle krav til DGNB-, RISE-, SINTEF- og BREEEAM-certificering. Sammen med Badelement A/S er Team Badelement desuden sponsorer i forskellige forbindelser.

Vores gode og tætte samarbejdspartnere i Team Badelement arbejder blandt andet målrettet med bæredygtighed og reducering af CO2-aftryk. Det er en af grundene til, at vi er kommet langt og hele tiden bliver klogere og bedre. Læs herunder, hvordan nogle af vores samarbejdspartnere arbejder med grøn omstilling:  

Duravit tilbyder med sit sortiment en stor fleksibilitet og markedstilpasningevne. Det har gjort det muligt for os at indbygge Duravits høje standard af designsanitet i vores badekabiner til såvel ungdomsboliger som boliger (ejer/lejer) og hotel. Duravits kvalitetsprodukter er med til at sikre os en stærk markedsføringsposition.

Med F. Grohe har vi en af Europas største armaturfabrikker i ryggen. F. Grohe har med sit unikke udvalg af produkter i såvel standard- som designserier gjort det mulig for Badelement at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter til ethvert formål og til konkurrencedygtige priser.

unidrain®’s unikke design og Badelements strategi omkring kvalitet og design er bragt i et perfekt samspil. I vores samarbejde er der skabt en perfekt alliance, som kommer vore kunder til gode. unidrain® tilpasser løbende og innovativt produkterne til de skiftende behov, som vi har. Det gør samarbejdet værdifuldt – for os og vores kunder.

Colour Ceramica har med afsæt i en mangeårig erfaring skabt et fortræffeligt samarbejde med Badelement. I samarbejdet er der fokus på det brede sortiment af kvalitetsfliser, samt evnen til at kunne levere til enhver type af de byggerier, vi leverer badekabiner til. Priserne er de ”rigtige” og leveringssikkerheden fra Colour Ceramica er en altafgørende størrelse for vores produktion.

HTH er i Danmark et brand, som man ikke kommer uden om. Med HTH som samarbejdspartner kan vi tilbyde vores kunder det nyeste design og de nyeste løsninger inden for badskabe – og dette til attraktive og konkurrencedygtige priser. Med HTH´s topkvalitet og leveringssikkerhed er dette et produkt, som vi trygt kan tilbyde vores kunder.

Med vores samarbejde med Pressalit Care har vi en partner, der er markedets mest erfarne producent af handicap hjælpemidler. Igennem Pressalit Cares omfattende program har vi et godt, gennemarbejdet sortiment, som kan opfylde vores kunders mange ønsker omkring indretning af badeværelser til plejehjem og sygehuse.

Marmorline leverer helstøbte kvalitetsbordplader til badeværelser. Bordplade-programmet omfatter flere forskellig materialetyper, der hver især produceres efter slutkundens specifikke ønsker og krav i både klassiske og moderne designs.

Brødrene Dahl er Danmarks største VVS grossist med en international koncern i ryggen. Dette giver os et væld af muligheder, når vi skal tilbyde VVS komponenter. Igennem koncernens indkøbsaftaler er vi sikret markedets bedste priser, stor leveringssikkerhed og et effektivt distributionssystem.

brødrene kier er en VVS-grossist med stor fleksibilitet og indkøbserfaring. Det giver os mulighed for at købe VVS-artikler til markedets bedste priser. Her er intet for småt eller for stort. Vi har kort vej til beslutningstagerne og kan træffe hurtige beslutninger. En vigtig egenskab i det marked, vi bevæger os i.

Erichsen & Co. har igennem en årrække med sikker hånd håndteret vores logistik for materialeleverancer fra over 30 forskellige leverandørers månedsleverancer til fabrikkerne i Polen. Erichsen & Co. er omdrejningspunktet for en kompliceret materialehåndtering, som vores fabrik i Polen er 100 % afhængig af. Et arbejde, som vi trygt har overladt til firmaet.

Robert Kaczmarek håndterer for Badelement hvert år over 500 hele lastvognstransporter af badekabiner fra fabrikken i Polen til byggepladser over hele Danmark. Alle transporter er ”just in time” leverancer, og her leverer Robert Kaczmarek med den perfektion, vi og vores kunder efterspørger. Firmaet råder over speditørerfaring og kapacitet, der giver store muligheder i fleksible transportløsninger – til gavn for såvel os som vores kunder.

Med mere end 125 år som leverandør til malerfaget og en global tilstedeværelse bidrager Flügger med værdifuld viden og knowhow – både som leverandør af vådrumsmaling og som sparringspartner i forhold til at være på forkant med den bæredygtige udvikling med minimal miljøpåvirkning.

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Med deres omfattende lagerbeholdning og velsmurte logistikapparat er vores samarbejde med Lemvigh-Müller en ekstra garanti for, at vi i Badelement kan overholde tidsfrister og kvalitetskrav til perfektion – hver gang.

Shark & Co. har med overbevisende projektstyring og kreativitet udført store og små markedsføringsopgaver for os. Med et engagement ud over det sædvanlige har de overbevist os om, at vores markedsføring og kommunikation håndteres professionelt.

 

 

Se profilvideo