Kontakt os i dag på telefon 76 26 96 00

Team Badelement

Badelement lægger vægt på et tæt og forpligtende samarbejde med leverandørerne. Dermed sikrer vi konstant god kvalitet, forsyningssikkerhed og ekstra beredvillighed, når der skal løses kritiske opgaver – det er blandt andet derfor, vi i 2017 kunne omstille os til at levere badekabiner, der som standard kan indgå i bæredygtigt byggeri. Sammen med Badelement A/S er Team Badelement desuden sponsorer i forskellige forbindelser.

Duravit tilbyder med sit sortiment en stor fleksibilitet og markedstilpasningevne. Det har gjort det muligt for os at indbygge Duravits høje standard af designsanitet i vores badekabiner til såvel ungdomsboliger som boliger (ejer/lejer) og hotel. Duravits kvalitetsprodukter er med til at sikre os en stærk markedsføringsposition.

Med F. Grohe har vi en af Europas største armaturfabrikker i ryggen. F. Grohe har med sit unikke udvalg af produkter i såvel standard- som designserier gjort det mulig for Badelement at tilbyde vore kunder kvalitetsprodukter til ethvert formål og til konkurrencedygtige priser.

unidrain®’s unikke design og Badelements strategi omkring kvalitet og design er bragt i et perfekt samspil. I vort samarbejde er der skabt en perfekt alliance, som kommer vore kunder til gode. unidrain® tilpasser løbende og innovativt produkterne til de skiftende behov, som vi har. Det gør samarbejdet værdifuldt – for os og vores kunder.

Colour Ceramica har med afsæt i en mangeårig erfaring skabt et fortræffeligt samarbejde med Badelement. I samarbejdet er der fokus på det brede sortiment af kvalitetsfliser, samt evnen til at kunne levere til enhver type af de byggerier, vi leverer badekabiner til. Priserne er de ”rigtige” og leveringssikkerheden fra Colour Ceramica er en altafgørende størrelse for vores vor produktion.

HTH er i Danmark et brand, som man ikke kommer uden om. Med HTH som samarbejdspartner kan vi tilbyde vore kunder det nyeste design og de nyeste løsninger inden for badskabe – og dette til attraktive og konkurrencedygtige priser. Med HTH´S topkvalitet og leveringssikkerhed er dette et produkt, som vi trygt kan tilbyde vore kunder.

Med vores samarbejde med Pressalit Care har vi en partner, der er markedets mest erfarne producent af handicap hjælpemidler. Igennem Pressalit Cares omfattende program har vi et godt, gennemarbejdet sortiment, som kan opfylde vores kunders mange ønsker omkring indretning af badeværelser til plejehjem og sygehuse.

Marmorline leverer helstøbte kvalitetsbordplader til badeværelser. Bordplade-programmet omfatter flere forskellig materialetyper, der hver især produceres efter slutkundens specifikke ønsker og krav i både klassiske og moderne designs.

Brødrene Dahl er Danmarks største VVS grossist med en international koncern i ryggen. Dette giver os et væld af muligheder, når vi skal tilbyde VVS komponenter. Igennem koncernens indkøbsaftaler er vi sikret markedets bedste priser, stor leveringssikkerhed og et effektiv distributionssystem.

brødrene kier er en VVS-grossist med stor fleksibilitet og indkøbserfaring. Det giver os mulighed for at købe VVS-artikler til markedets bedste priser. Her er intet for småt eller for stort. Vi har kort vej til beslutningstagerne og kan træffe hurtige beslutninger. En vigtig egenskab i det marked, vi bevæger os i.

Erichsen & Co. har igennem en årrække med sikker hånd håndteret vores logistik for materialeleverancer fra over 30 forskellige leverandørers månedsleverancer til fabrikken i Polen. Erichsen & Co. er omdrejningspunktet for en kompliceret materialehåndtering, som vor fabrik i Polen er 100 % afhængig af. Et arbejde, som vi trygt har overladt til firmaet.

Robert Kaczmarek håndterer for Badelement hvert år over 500 hele lastvognstransporter af badekabiner fra fabrikken i Polen til byggepladser over hele Danmark. Alle transporter er ”just in time” leverancer, hvor der ingen mulighed er for at komme for sent til den aftalte tid – uden store konsekvenser. Opgaven løftes af Robert Kaczmarek med perfektionisme. Firmaet råder over speditørerfaring og kapacitet, der giver store muligheder i fleksible transportløsninger – til gavn for såvel os som vore kunder.

Shark & Co. har med overbevisende projektstyring og kreativitet udført store og små markedsføringsopgaver for os. Med et engagement ud over det sædvanlige har de overbevist os om, at vores markedsføring og kommunikation håndteres professionelt.