Bæredygtigt byggeri handler også om økonomi

Flere og flere byggeprojekter vil have en ’bæredygtig’ profil. Og med god grund. Interessen for at bygge og bo bæredygtigt vokser, og værdien af bæredygtige bygninger er høj. Også fordi de er billige i drift.

Det danske bæredygtighedsbegreb indeholder også økonomiske kvaliteter, såsom at driftsomkostningerne ved bygningen er lave – hvilket hænger sammen med at energiforbruget er lavt.

 

Økonomisk bæredygtighed

Økonomisk bæredygtighed handler også om prisen for opførelsen – at den er i balance med både miljø- og komfort for brugerne. Og her er præfabrikerede- badekabiner og installationsskakte en attraktiv del af byggeriet. Dels fordi serieproduktion af badekabiner og installationsskakte – fra 20 enheder og op – optimerer økonomien, og dels fordi man kan have en høj komfort og samtidig have installationer, der udnytter ressourcerne bedst muligt.

 

OPTIMERING AF DRIFTSOMKOSTNINGERNE I DET FÆRDIGE BYGGERI

Optimeringsmuligheder i forhold til totaløkonomien i byggeriets samlede levetid inklusive opførelsesomkostningerne bør altid være i fokus. Med vores installationsløsning reduceres byggeriets opførselstid, og med de præfabrikerede installationers høje kvalitet sikres en efterfølgende minimal drift og vedligeholdelse.

 

Høj komfort og lave omkostninger

Vores præfabrikerede badekabiner er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i bæredygtigt byggeri. Vi har holdt prisen lav – bl.a. i kraft af fordelene ved serieproduktion – og leverer høj komfort i bæredygtige materialer. Det hele i en kvalitet, der både er funktionelt og æstetisk i top – og tilpasset det enkelte projekt. Det er en god basis for bæredygtigt byggeri, da en stor del af boligers energibelastning kommer fra badeværelset.

 

Se profilvideo