Kontakt os i dag på telefon 76 26 96 00

Bæredygtigt byggeri handler også om økonomi

Svanemærket, DGNB-certificeret – flere og flere byggeprojekter vil have en ’bæredygtig’ profil. Og med god grund. Interessen for at bygge og bo bæredygtigt vokser, og værdien af bæredygtige bygninger er høj. Også fordi de er billige i drift.

Det danske bæredygtighedsbegreb indeholder også økonomiske kvaliteter, såsom at driftsomkostningerne ved bygningen er lave – hvilket hænger sammen med at energiforbruget er lavt.

 

Økonomisk bæredygtighed
Økonomisk bæredygtighed handler også om prisen for opførelsen – at den er i balance med både miljø- og komfort for brugerne. GreenElements er en Og her er præfabrikerede badekabiner en attraktiv del af byggeriet. Dels fordi serieproduktion af badekabiner – fra 20 enheder og op – optimerer økonomien, og dels fordi man kan have en høj komfort og samtidig have installationer, der udnytter ressourcerne bedst muligt.

 

GreenElements – ekstraordinært og bæredygtigt
Badelement og GROHE har i samarbejde udviklet konceptet GreenElements, der netop lægger vægt på de miljømæssige aspekter. GreenElements er en serie produkter og armaturer, der vægter genanvendelighed, bæredygtige materialer, energieffektivitet og komfort og ydelser. Høj kvalitet, der både er funktionelt og æstetisk i top. Det er en god basis for bæredygtigt byggeri (en stor del af boligers energibelastning kommer fra badeværelset).

 

Høj komfort og lave omkostninger
Vores præfabrikerede badekabiner kan – som standard – indgå i DGNB-certificeret byggeri, tilpasset det enkelte projekt. Vi har holdt prisen lav – bl.a. i kraft af fordelene ved serieproduktion – og leverer høj komfort i bæredygtige materialer. Det hele i en kvalitet, der både er funktionelt og æstetisk i top. Det er en god basis for bæredygtigt byggeri (en stor del af boligers energibelastning kommer fra badeværelset).