TEAMET BAG PRÆFABRIKEREDE INSTALLATIONSSKAKTE

Sammen bygger vi præfabrikerede installationsløsninger til det bæredygtige byggeri

Vi sikrer, at ethvert byggeri bliver bæredygtigt, sikkert, økonomisk og tidsoptimeret med vores præfabrikerede installationsskakte

Cirkulær økonomi og bæredygtige byggerier har en central rolle i den grønne omstilling. Hos Badelement vil vi med vores præfabrikerede installationsskakte gå forrest i udviklingen af en bæredygtig byggebranche – til gavn for en grøn fremtid.

Bæredygtighed og bestræbelserne på konstant at bruge mindre af alle ressourcer er i dag et afgørende konkurrenceparameter, der gør sig gældende i alle faser ved et byggeri.

 

Fra egen fabrik i Polen til byggeplads

Med en strømlinet produktion på vores egen fabrik i Polen sikrer vi et sundt arbejdsmiljø, en ensartet kvalitet på de præfabrikerede installationsskakte samt kun at indkøbe præcist det antal materialer til hvert enkelt projekt, der dermed indebærer et minimalt spild. Vi har alle i teamet bestående af salg, indkøb, logistik, design og produktion et stort fokus på sortering og effektiv ressourceudnyttelse, der bidrager til minimering af tid og genbrug af emballage.

 

Vidensdeling skaber bæredygtige løsninger

Udvikling af nye løsninger er med til at drive byggebranchen i en mere bæredygtig retning. Vi deltager jævnligt i undervisningen med studerende fra hele Danmark, og vi investerer med glæde i deres uddannelsesforløb med vores viden og erfaring, så vi sammen kan inspirere til udvikle nye, innovative løsninger: Vores vidensdeling med de unge er med til at drive fremtidens byggebranchen i en mere bæredygtig retning.

 

 

NORDENS STØRSTE LEVERANDØR AF BADEKABINER OG INSTALLATIONSSKAKTE.
PUNKTUM.