TEAMET BAG PRÆFABRIKEREDE INSTALLATIONSSKAKTE

Sammen bygger vi præfabrikerede installationsløsninger, der kan indgå i det bæredygtige byggeri

Cirkulær økonomi og bæredygtige byggerier har en central rolle i den grønne omstilling. Hos Badelement vil vi med vores præfabrikerede installationsskakte gå forrest i udviklingen af en bæredygtig byggebranche. Vi holder os ajour med udviklingen og kravene til mere bæredygtigt byggeri og arbejder kontinuerligt med at forbedre vores præfabrikerede installationsskakte.

 

Fra egen fabrik i Polen til byggeplads

Med en strømlinet produktion på vores egen fabrik i Polen sikrer vi en ensartet kvalitet på de præfabrikerede installationsskakte samt kun at indkøbe præcist det antal materialer til hvert enkelt projekt, der dermed indebærer et minimalt spild. Vi har alle i teamet bestående af salg, indkøb, logistik, design og produktion et stort fokus på sortering og effektiv ressourceudnyttelse, der bidrager til minimering af tid og genbrug af emballage. Produktionen er desuden indrettet efter 5S-principperne inden for Lean, hvilket bl.a. sikrer en ren og ordentlig arbejdsplads og hjælper med at spare tid, minimere ulykker og fejl samt øge medarbejdernes trivsel.

 

Vidensdeling skaber mere bæredygtige løsninger

Udvikling af nye løsninger er med til at drive byggebranchen i en mere bæredygtig retning. Vi deltager jævnligt i undervisningen med studerende fra hele Danmark, og vi investerer med glæde i deres uddannelsesforløb med vores viden og erfaring, så vi sammen kan inspirere til udvikle nye, innovative løsninger: Vores vidensdeling med de unge er med til at drive fremtidens byggebranchen i en mere bæredygtig retning.

 

 

NORDENS STØRSTE LEVERANDØR AF BADEKABINER OG INSTALLATIONSSKAKTE.
PUNKTUM.

HURTIGERE PRODUKTION. HURTIGERE INSTALLATION. HURTIGERE FÆRDIG.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om alle fordelene for netop dit projekt.

    Fornavn

    Efternavn

    Telefon

    Email